matka-opas.com
Matka-opas.com on 2009 avattu kotimainen portaalityyppinen verkkopalvelusivusto. Portaali internetistä tarkoitetaan verkkopalvelua, mikä omien toimintojensa lisänä mahdollistaa päässyn useisiin muihin erilaisiin verkkopalveluihin eli sivusto auttaa ottamaan yhteyksiä eri toimijoiden ja tahojen välille, kuten matkailupalvelut.
Sivustolla on matkailuaiheisia mainoksia, linkkejä matkojen ja majoitusten varauksiin, sekä muuta matkailuaiheista asiaa.
Sivuston ovat kirjallisesti hyväksyneet kaikki sivustolla esiintyvät mainostajat, sekä matkoja, lentoja, matkapaketteja ja majoituksia tarjoavat tahot.
Matka-opas.com on yksityinen riippumaton sivusto ja valitsee itse sisällön sivustoonsa. Matka-opas.com ei vastaa mahdollisista virheistä äkkilähtöjen tiedoissa.
Tärkeimpänä tavoitteena on esittää helppokäyttöinen sivusto, josta kävijät löytävät hakemansa tiedon helposti.
Matka-opas.com ei vastaa mistään matkakohteisiin, lentoihin, majoituksiin, aikatauluihin, reittimuutoksiin, mainoksiin, tietovirheisiin, sisältömuutoksiin, eikä muun muassa tarjontamuutoksiin liittyvistä asioista, vaan niistä vastaavat niiden tekijät, tuottajat ja omistajat. Matka-opas.com ainoastaan mainostajien hyväksymänä sivustona asettaa sivuilleen mainoksia. Kaikki sivustolla esitetyt majoitukset, lennot, hotellit, matkapaketit, matkakohteet ja muut esitetyt asiat ovat mainoksia.
Matka-opas.com on 2009 rekisteröity domain. Matka-opas.com sivustolla olevat kuvat on julkaistu Flickr.com:n asettamien sääntöjen mukaisesti. Kuviin on merkitty Flickr.com:n asettamien julkaisuehtojen mukaisesti kuvan omistajan (c)nimi. Kuvia ei missään tapauksessa saa kopioida ja kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki sivuston mainoksien ja mainoskuvien että tekstien julkaiseminen on hyväksytty mainostajien kesken tehtyjen sopimusten mukaisesti.
webmaster@matka-opas.com

Halvat äkkilähdöt


Copyright ©matka-opas.com 2009. Kaikki oikeudet pidätetään. All rights reserved.       webmaster@matka-opas.com